08/04/2013

Messi serà suplent contra el París Saint-Germain

3 min

Barcelona"Segueixo treballant en la meva recuperació, estic bé", va escriure Lionel Messi a la xarxa social xinesa, on es comunica amb els seus seguidors. El primer equip del Barça, que aquest dilluns descansa, va començar la preparació del partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions d'aquest dimecres contra el París Saint-Germain amb una sessió d'entrenaments suau per a tots els futbolistes. L'argentí, d'altra banda, va fer fisioteràpia de recuperació i treball de condicionament físic al camp per intentar arribar a temps i estar a les ordres de Tito Vilanova. Messi i Mascherano tornaran avui a la Ciutat Esportiva per treballar malgrat que oficialment el primer equip té festa.

El cos tècnic blaugrana, de fet, ja ha decidit què fer amb Leo Messi dimecres. Si l'argentí no pateix cap problema inesperat aquests dies anteriors al partit de tornada, la idea és que jugui només en cas d'emergència. Messi, doncs, entraria a la llista de convocats de Tito Vilanova malgrat aquesta lesió muscular al bíceps femoral. Així doncs, seria al costat dels altres suplents contra els francesos a l'espera de veure si Vilanova necessita els seus serveis. Si el Barça domina el partit i enllesteix la feina, Messi es podria quedar sense jugar ni un minut. A l'entrenament d'aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper va destacar la presència d'Adriano Correia i Pedro Rodríguez, que van treballar amb el grup per segon dia consecutiu i tot sembla indicar que estaran a punt per enfrontar-se al conjunt francès. Els futbolistes que van ser titulars en la golejada contra el Mallorca van fer una lleu feina de recuperació. Oier, Masip i Deulofeu, del Barça B, també es van entrenar amb el primer equip.

Precisament sobre el partit de tornada ha parlat Xavi, entrevistat a la pàgina web oficial de la UEFA. El migcampista vallesà hi deia: "Un empat a dos fora de casa sempre és un bon resultat. Però veient el partit d'anada et queda mala sensació, perquè marques l'1-2 pràcticament al minut 90 i en l'última jugada del partit t'empaten. Va ser una desgràcia. Però no és mal resultat, és bo. Ens queden 90 minuts a casa i jugarem davant de la nostra afició, que el dia del Milan es va abocar al màxim. La pena han estat les lesions, tant de Mascherano com de Leo. Veurem com està Leo, Mascherano sembla que es perd un mes o un mes i mig... Són baixes importantíssimes".

Sobre el retorn de Tito Vilanova, Xavi admet que "hem estat sense el primer entrenador, sense el cap, i això es nota. Hem intentat sumar tots, des de Jordi Roura, Altamira i Edu Pons, que són els que estan a l'staff , fins als capitans i els futbolistes més joves. Tots hem sumat i ens hem entrenat bé, però sempre falta aquesta persona que ha estat mesos i mesos fent la xerrada, posant la primera pedra. I se l'ha trobat a faltar. Però ha tornat i ha tornat animat, amb la confiança i la mentalitat positiva malgrat tot el que li ha passat. És un exemple per a tots nosaltres, per la manera com ha lluitat i patit. Ha estat dos mesos fora però hem estat en contacte amb ell. Està molt motivat per al que queda de temporada i els objectius hi són: a la Lliga anem molt bé i a la Lliga de Campions estem ben posicionats. Tenim molta il·lusió que les coses surtin bé, i encara més per ell, perquè s'ho mereix per tant com ha lluitat i com ha estat amb l'equip malgrat la malaltia".

Thiago Silva, dubte

El PSG, que va guanyar dissabte al camp del Rennes per 0-2 i segueix liderant la lliga francesa, també arriba amb algun dubte al partit de tornada. La principal preocupació de Carlo Ancelotti és l'estat de forma del central brasiler Thiago Silva. "Va rebre un cop al genoll durant el partit d'anada i encara no tenim clar si podrà jugar dimecres", va admetre el tècnic italià ahir. L'altre defensa central, Alex, va descansar al camp del Rennes, ja que té unes molèsties a la cuixa, però hauria de poder jugar sense problemes el duel contra el Barça.

stats