LLIGA DE CAMPIONS

Ter Stegen: "Per seguir millorant, calia marxar de casa i venir al Barça"

El porter alemany, emocionat el dia del seu retorn ala seva ciutat natal

Marc-André Ter Stegen ha tornat a casa. El porter alemany, com no, ha estat l'escollit per parlar en roda de premsa a l'estadi on va debutar. L'estadi de la seva ciutat, Mönchengladbach.Ter Stegen ha saludat tothom, mig tímid, mig divertit. La gent del bar, els responsables de premsa, els guàrdies de seguretat. Aquest va ser la seva casa. I la premsa alemanya, lloant el seu bon nivell de castellà, ha omplert la sala per veure el seu retorn.

"És un partit molt especial, diferent. Ara, també per als meus companys, el meu objectiu serà guanyat. Però admeto que serà especial. Però la meva idea, al 100%, és guanyar"ha dit Ter Stegen.

Segons el porter, "un professional s'ha de centrar en el partit, però és bonic veure els amics. Van ser 18 anys a aquest club, on vaig aprendre cada dia. Però per seguir millorant, calia marxar de casa i venir al Barça". Ter Stegen ha admès que "la meva mentalitat és guanyar sempre. I per guanyar títols calia marxar i fitxar per aquest equip. Vaig marxar per jugar partits així i guanyar títols".

"Van ser 18 anys a aquest club, on vaig aprendre cada dia. Però per seguir millorant,calia venir al Barça"

Marc-André Ter Stegen Porter

Analitzant el seu anterior equip, ha  dit que "marcar en els primers minuts estaria bé, ja que la seva pressió alta crea problemes. Valdrà moure la pilota amb velocitat i veure quin pla utilitza el Borussia, un equip que sol donar sorpreses als adversaris. Serà un partit molt dur".

Ter Stegen, preguntat per si va meditar deixar el club aquest estiu, ha explicat que "tots els jugadors volen jugar, al Barça. Bravo volia jugar, jo volia jugar. Ell ha escollit aquesta solució i en el meu cas, toca pensar en el present. Ja no penso en el passat. Sóc feliç al Barça".

Finalment, preguntat pel seu joc amb els peus, Ter Stegen ha comentat que "Ho sento per vosaltres si faig patir, però m'agrada jugar així, amb els peus. Així ajudo l'equip,és la meva forma d'entendre el futbol".

Més continguts de