OBERT D'AUSTRÀLIA

Rafa Nadal entrena dos cops al dia per millorar el seu estat físic

Debuta dilluns a l'Obert d'Austràlia després d'unes setmanes complicades

Rafael Nadal ha entrenat dos cops a les pistes de Melbourne Park per buscar l'excel·lència i estar al màxim rendiment possible en el seu debut aquest dilluns a l'Open d'Austràlia contra el rus Mikhaïl Youzny.

Primer, a la Rod Laver Arena, on l'any passat va perdre lesionat la final contra el suís Stan Wawrinka. Allà amb la graderia buit i amb el kazakh Andrey Golubev com a company de piloteig, i amb el seu oncle Toni Nadal a la seva graderia, Nadal ha colpejat la bola amb força i determinació provant al màxim per al seu primer compromís.

Després, a una de les pistes exteriors amb el seu amic i company Marc López. L'objectiu, solucionar la seva falta de ritme en les cames, i concentrar-se en guanyar els punts amb cops guanyadors, alhora que oblidar-se de la seva derrota a la primera ronda de Doha enguany davant l'alemany Michael Berrer, 127 del món.

Des de l'estiu passat, Nadal ha disputat només vuit partits, i no ha guanyat ni un aquest any. La seva derrota davant l'australià Nick Kyrgios en vuitens de Wimbledon el persegueix.  Enrere pateix els seus problemes d'esquena, canell i l'operació d'apendicitis.