LLLIGA ENDESA
Esports 12/05/2013

Jaume Ponsarnau s'acomiada del Nou Congost en el partit contra el Cajasol

El La Bruixa d'Or Manresa rep el Cajasol d'Aito en el darrer partit de la temporada a casa

Efe
2 min
Jaume Ponsarnau abandona la banqueta del Bàsquet Manresa

ManresaLa Bruixa d'Or Manresa rep el Cajasol en un partit de la Lliga Endesa sense objectius en joc (els andalusos ja tenen assegurada la permanència i els catalans el descens) però que significarà el comiat del tècnic del conjunt manresà, Jaume Ponsarnau. L'entrenador de Tàrrega, que acumula més de dos-cents partits al capdavant del Bàsquet Manresa a la Lliga Endesa, va anunciar dijous que abandona l'equip tot i tenir contracte, per afavorir la regeneració del club i buscar "nous horitzons" en la seva carrera professional .

El repte per a La Bruixa d'Or será oblidar la temporada, amb només sis victòries i un cúmul de despropòsits i decepcions, per poder tancar aquesta lliga a casa amb una petita píndola d'optimisme i una dedicatòria en forma de triomf per el seu tècnic. "El gran objectiu del partit és acabar la temporada jugant bé davant la nostra gent. Estem entrenant bé, havíem perdut un punt de duresa en els entrenaments que ja hem recuperat i estic segur que donarem la cara", assegura el propi Ponsarnau.

Sobre l'equip d'Aíto García Renenses, l'encara preparador del conjunt manresà destaca la seva "gran capacitat atlètica i física. Tenen jugadors molt grans i amb molta capacitat en l'un contra un. Defensivament l'han fet molt bé, han sabut aprofitar el seu físic per tenir una defensa sòlida, però globalment no han aconseguit ser consistents ".

L'entrenador català afegeix que el Cajasol "sap treure molt profit del seu contraatac i serà important atacar bé i impedir que puguin recuperar pilotes per córrer". En el partit del seu comiat com a entrenador local, Ponsarnau podrà comptar amb tota la plantilla al complet, per a un partit que presenta plena igualtat en els precedents: onze victòries per a cada equip.

L'equip que dirigeix Aíto García Reneses, en una temporada irregular en què, finalment, manté la categoria, pretén deixar una bona imatge en el seu últim desplaçament, a terres catalanes.

stats