Publicitat
Publicitat

Poliesportiu

Gerard Figueras: "L'esport català aspira a estar representat ben aviat als Jocs Olímpics"

El Pacte Nacional és el pas previ a l’elaboració d’una nova llei de l’activitat física i l’esport

El conseller de la Presidència, Jordi Turull, ha presidit aquest dijous l’acte de signatura del Pacte Nacional de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

"En l'esport també ens hem marcat objectius d'estat. Catalunya sempre ha sigut pionera en el món de l'esport. Som una nació que té ànima esportiva i Catalunya actua amb aquest esperit esportiu, amb un estímul constant per intentar millorar, de treball en equip, de marcar-se noves fites i assolir-les amb constància, esforç i determinació. Nomes amb aquesta mentalitat esportiva podem afrontar el moment transcendental que viu el país", ha recordat Turull.

"L'esport català aspira a estar representat ben aviat als Jocs Olímpics pel Comitè Olímpic de Catalunya. És un dels punts que inclou el Pacte Nacional. Comencem a edificar uns nous pilars que sostenen, sòlids, un esport català que gaudeix d’una salut de ferro, que té un teixit esportiu immensament ric i amb uns resultats esportius envejables per a molts altres països", ha explicat Gerard Figueras, secretari general de l’Esport.
 
En l’últim mig any la secretaria general de l’Esport ha escoltat les opinions del sector esportiu a través d’un procés participatiu que ha articulat el debat sobre el futur de l’esport al nostre país. El Pacte Nacional de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya ha sigut fruit del consens i la implicació de tots els actors de l’esport català i és el pas previ a l’elaboració d’una nova llei de l’activitat física i l’esport.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT