Pau Gasol jugarà als Portland Trail Blazers

El de Sant Boi, de 39 anys, signarà per a una temporada

Segons va informar Adrian Wojnarowski (ESPN), el pivot català Pau Gasol jugarà als Portland Trail Blazers. Lliure de contracte després d'una experiència curta i no gaire positiva als Milwaukee Bucks, el de Sant Boi marxarà a una franquícia potent de la conferència oest, on substituirà Ermest Kanter, nou jugador dels Celtics. Aquests moviments són habituals en aquest moment de l'estiu.

Gasol, que no jugarà el Mundial amb Espanya i afronta el tram final de la seva carrera, signarà per a una temporada i sumarà un equip més a la seva llarga carrera a l'NBA, que va començar l'any 2001, quan va abandonar el Barça per fitxar pels Memphis Grizzlies. Després de fer-se gran a la franquícia de Tennessee, va explotar definitivament als Lakers, on va guanyar dos títols. Posteriorment, ha jugat als Bulls, als Spurs i als Bucks.

L'acord amb Portland és per a una temporada, però en funció del rendiment ambdues parts valoraran el fet de prorrogar-lo un curs més. Gasol ha superat les proves mèdiques després que el 10 de maig fos intervingut d'una lesió al peu esquerre.