Futbol Català
Esports 05/10/2011

Preocupació a Vilanova després de set jornades disputades i cap victòria sumada en Lliga

Un calendari inicial amb rivals durs, lesions d'homes importants i poca determinació de cara a porteria, factors que afecten el darrer classificat de Tercera

àngel Garreta
2 min
Àngel Alcolea, desesperant-se després d'una oportunitat de gol perduda del seu equip el passat diumenge

Vilanova i la GeltrúTres empats en set jornades de Lliga han situat el Vilanova últim de la classificació del grup cinquè de Tercera Divisió. L'equip del Garraf és l'únic que encara no ha sumat cap victòria. El conjunt dirigit per Àngel Alcolea viu una situació paral·lela a la que va tenir lloc durant la temporada passada, en què l'equip va evitar el descens a Primera Catalana en els darrers minuts de la darrera jornada de Lliga.

Algunes veus crítiques de l'entorn del club s'han alçat perquè temen un desenllaç igual o pitjor aquesta temporada després d'un mal inici. No obstant això, dins l'entitat es viu una relativa calma. La proposta de joc de l'equip és bona, però manca agressivitat i definició en tasques ofensives. On coincideix tothom és en la vital necessitat d'estrenar el caseller de triomfs. "No hi ha manera d'aconseguir una victòria. És un bloqueig que ja ens va passar a la primera volta de la temporada passada. A nivell de joc l'equip ho dóna tot, però estem en un moment en què la pilota no entra. No puc fer cap altre discurs perquè és això el que ens passa", afirma Alcolea.

Pel tècnic del Vilanova "el calendari ha sigut exigent en aquest primer tram. M'hauria agradat un altre sorteig més equilibrat. Les jornades dures ens han agafat amb moltes baixes. Tenim la baixa importantíssima de Remo i tot plegat se suma a un calendari complicat que fa que els resultats no acompanyin l'esforç de l'equip". Sobre els possibles efectes psicològics d'aquesta ratxa el preparador del conjunt celeste afirma que "veient els partits i els entrenaments diaris no em preocupa que l'equip pugui patir angoixa per guanyar. No tinc aquesta sensació".

Les crítiques rebudes des de fora i per part d'un sector de l'afició són considerades com a "normals" per Alcolea. "L'afició és sobirana i dirà el que pensi. El bon joc no acaba d'alimentar el soci, així que és hora de donar-li resultats. Això sí, crec que hem de tirar pel mateix camí, d'altra manera no sortirem d'aquí. En les darreres jornades ja hem canviat la nostra manera de jugar per intentar ser primer de tot eficients", admet l'entrenador.

stats