BARÇA

Luis Suárez s'incorpora a la selecció de l'Uruguai per jugar la Copa Amèrica

El davanter encara no ha rebut l'alta mèdica

El Barça ha comunicat que el seu davanter uruguaià Luis Suárez ha finalitzat "la fase de readaptació  individualitzada" de la lesió que va patir i que s'incorpora a la disciplina de la selecció uruguaiana, on treballarà per tal de rebre l'alta i poder jugar la Copa Amèrica.

Luis Suárez va passar pel quiròfan abans del final de la temporada, motiu pel qual no va poder jugar la final de Copa. De fet, el davanter uruguaià va emetre un comunicat defensant-se de les acusacions de prioritzar la selecció assegurant que es va veure "obligat" a passar per la sala d'operacions.

"La lesió que em va dur a passar pel quiròfan no té absolutament res a veure amb el cartílag, sinó amb una ruptura de menisc que vaig patir a l'eliminatòria contra el Liverpool. És per això que em vaig veure obligat a passar per la sala d'operacions i perdre'm la final de Copa contra la meva voluntat", va explicar.

La Copa Amèrica comença el 14 de juny al Brasil. L'Uruguai juga al grup C amb Xile, l'Equador i una selecció convidada, el Japó.