Esports 24/06/2014

Rafa Nadal i Roger Federer no fallen en el seu debut a Wimbledon

El català Marcel Granollers ha derrotat Nicolas Mahut en quatre sets

Federer, després de debutar amb triomf a Wimbledon

BarcelonaRafa Nadal ha debutat a Wimbledon, on ha guanyat dos cops el torneig, amb ensurt contra l'eslovac Klizan. Martin Klizan, número 51 del món, ha guanyat el primer set per 4-6 amb un joc molt segur, però mica en mica s'ha vist superar pel joc agressiu de Nadal. El manacorí, que ara fa un any va perdre en el seu debut, s'ha imposat en els altres sets per 6-3, 6-3 i 6-3. Nadal s'ha desgastat una mica, en necessitar gairebé tres hores per desfer-se de Klizan, però s'ha mostrat segur sobre la superfície en que més pateix.

Roger Federer, quart cap de sèrie a Wimbledon, s'ha classificat per la segona ronda de Wimbledon en destrossar l'italià Paolo Lorenzi per 6-1, 6-1 i 6-3, en una hora i 33 minuts.

El català Marcel Granollers, número 30 de l'ATP, tampoc ha fallat contra el francès Nicolas Mahut, 54 del món, amb un marcador de 6-4, 7-6 ( 6), 6-7 (7) i 6-4, en 3 hores i 14 minuts.

Granollers s'havia classificat per a la segona fase a l'All England Club en dues ocasions, el 2009 i 2010 mentre que hi havia caigut en el primer partit en els últims tres anys.