CAS PISTORIUS
Esports 06/05/2014

Acusen Pistorius d'intimidar en el judici a una amiga de la seva difunta nòvia

L'atleta, suposadament, ha preguntat a Kim Myers si "pot dormir de nit"

Efe
2 min
Oscar Pistorius, declarant

PretòriaKim Myers, amiga de la model Reeva Steenkamp, a qui la seva parella, Oscar Pistorius, va matar a trets l'any passat, ha acusat l'atleta d'intimidar-la durant un recés del judici que es du a terme contra l'esportista per assassinat. "Pots dormir de nit?", li ha dit suposadament Pistorius a Myers, qui ha assistit gairebé cada dia al procés.

La pròpia Myers ha confirmat als periodistes el comentari de l'acusat, com ha informat el diari local 'City Press'. "El meu client Kim Myers ha sigut abordada per Oscar Pistorius en aquesta sessió al tribunal, i amb un to molt sinistre li ha preguntat: "¿Pots dormir a la nit?", ha corroborat també l'advocat de Myers, Ian Levitt. Segons el propi Levitt, Myers s'ha posat en contacte amb la Fiscalia per comunicar l'incident, que ella ha qualificat "d'extremadament desagradable".

D'acord amb la premsa local, el mateix Pistorius ha negat posteriorment al tribunal haver-se dirigit a Myers. Desi Myers, mare de Kim, ha declarat sentir-se "furiosa" per l'incident, –que segons testimonis– ha deixat visiblement afectada la seva filla, que ha hagut de ser atesa per membres de l'equip d'investigació de la policia.

El judici a Oscar Pistorius va començar el passat 3 de març al Tribunal Superior de Pretòria, i està previst que duri fins al 16 de maig. El procés es va reprendre un dia enrere, després de gairebé tres setmanes de recés amb la declaració del veí i amic del corredor, Johan Stander, i la seva filla Carice Viljoen, les dues primeres persones en arribar a casa després que l'acusat disparés a Steenkamp el 14 de febrer de 2013.

En aquesta sessió, tres testimonis de la defensa, un matrimoni i una tercera persona que viuen porta amb porta amb Pistorius, han afirmat no haver escoltat cap discussió abans del crim, tal com han afirmat diversos veïns cridats a declarar pel fiscal, Gerrie Nel.

stats