Esports 09/12/2013

Una administració de l'Escala rep moltes peticions del 91.212, el número del dia que Messi va superar Müller

Aquest dilluns fa un any que Leo Messi va superar el rècord de gols en un any natural (86) que tenia l'alemany Müller, i el número de la loteria de Nadal d'aquesta data és dels més venuts i demanats

Efe
1 min

BarcelonaL'Anxova Milionària, l'administració de loteria número 1 de l'Escala (Alt Empordà), rep moltes demandes diàries de tot l'Estat del número del sorteig de Nadal 91.212, una combinació numèrica que coincideix amb la data en la qual el jugador del Barça Leo Messi va aconseguir el rècord de gols marcats en un any natural: el 9 de desembre de 2012.

Aquesta administració ha fet arribar al jugador argentí una butlleta d'aquest número, és a dir, amb el dia en què el crac blaugrana va superar el rècord del futbolista alemany Gerd Müller marcant el seu gol número 86 en un any natural al camp del Betis.

"El telèfon no para de sonar preguntant per diferents números de la loteria de Nadal, però sobretot per demanar el 91.212", ha explicat el responsable de l'Anxova Milionària, Félix Pons.

Pons ha explicat que sense fer publicitat d'aquest número, "estem enviant cada dia dècims a Galícia, Sevilla, Madrid, Màlaga i, clar, també a Barcelona".

Segons han pogut constatar des d'aquesta administració de loteria, diverses penyes blaugrana de la capital catalana volen provar sort en el Sorteig de Nadal del pròxim 22 de desembre amb el número 91.212.

Davant les múltiples peticions, l'administració de loteria número 1 de l'Escala ha fet arribar una butlleta del número 91.212 a Leo Messi perquè "si toca, que també guanyi ell", ha mantingut el responsable de l'Anxova Milionària.

stats