Esports 14/09/2017

Benedito: "El 2 d'octubre presentarem les signatures i ens les acceptaran"

El promotor del vot de censura assegura que ha recollit 7.278 signatures de socis

Roger Requena
2 min
Presentació de la moció de censura d'Agustí Benedito

BarcelonaEl vot de censura impulsat per Agustí Benedito ja compta amb 7.278 signatures, segons ha assegurat l'excandidat a les eleccions el Barça. Benedito ha celebrat que el ritme de recollida està "per sobre de les expectatives inicials", i ha avançat que confia que vagi a més un cop arrenqui, aquest mateix dijous, la recollida en diferents punts territorials.

"Treballarem per tot el territori. Hi ha 15 punts de recollida, afegirem Tarragona i espero que divendres vinent tinguem 50 punts de recollida. Entre aquests punts hi ha Montilivi, on serem el proper dissabte 23. Així, la maquinària de recollida per tot el territori anirà al màxim rendiment", ha comentat Benedito, que confia a arribar a les 18.000 signatures.

Sobre la polèmica pel que fa als criteris divergents sobre el termini de recollida, Benedito s'ha mostrat convençut que la junta "canviarà de nou el criteri" i accedirà a deixar-los presentar les signatures el 2 d'octubre. "Estic segur que ho allargaran. El dia 2 anirem al club a presentar-les i ens les acceptaran", ha exposat l'excandidat, que ha defensat que, en casos en què hi pot haver incertesa en el criteri, "cal buscar afavorir la participació".

En cas que el Barça no acceptés modificar de nou la data límit de recollida, ha advertit, la disputa podria acabar al Tribunal Superior de l'Esport (TAD) o al contenciós administratiu. "Si estan nerviosos? Jo crec que estan preocupats", ha afirmat Benedito en relació amb la postura d'una junta que espera que dimiteixi "abans de l'1 de novembre". "Vam proposar que ho resolgués el Col·legi d'Advocats de Barcelona, però ens van dir que no, que ho faria el síndic de socis", ha lamentat.

Benedito també ha destacat un canvi en l'actitud dels socis en una situació així: "Abans hi havia crits i mocadorades contra Núñez i Gaspart, ara hi ha un canvi increïble: després de dos grans partits a l'estadi contra l'Espanyol i la Juve, la gent, després d'animar-nos molt, ha vingut a donar-nos molt de suport".

stats