FUTBOL SALA
Esports 14/11/2014

Un tràmit per al Barça, un repte per al Marfil Santa Coloma

Els de Marc Carmona reben la visita del Tenerife (11.45 h, Esport3) mentre que els de Xavi Passarrius juguen a Peníscola, a la pista d'un rival directe (18 h)

Ara
1 min
Rafa Usín, autor del 3-0 davant el Marfil Santa Coloma / FCB

BarcelonaEl Barça i el Marfil Santa Coloma juguen aquest dissabte el seu partit de la desena jornada de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS). Mentre que els blaugranes tenen un partit assequible contra el Tenerife, els colomencs juguen a la pista del Peníscola, un rival directe a la zona mitja de la classificació.

Barça - Tenerife (11.45 h, Esport3)

A priori, serà un partit fàcil per al Barça, que és segon amb 25 punts i és l'equip més golejador de la LNFS (53 dianes). En canvi, el Tenerife és dotzè amb només 9 punts, i és un dels equips més golejats amb 50 gols en contra. Tot i això, els illencs tenen a les seves files a Carlos Corvo, que aquest curs ja porta 16 gols.

Els de Marc Carmona afronten el partit com a invicte de la competició (només ha cedit un empat) i és segon, només per darrera de l'Inter Movistar. El Tenerife, en canvi, és dotzè i arriba encara dolgut per la derrota contundent contra el líder de la setmana passada.

Peníscola - Marfil Santa Coloma (18 h)

Més complicat ho tindran els de Xavi Passarrius, que s'enfronten a un rival directe a la zona mitja de la classificació. El Marfil és 13è amb vuit punts, mentre que els castellonencs són novens (12 punts) i es podrien situar en zona de 'play-off' si aconsegueixen la victòria.

El partit és especialment important per al Marfil Santa Coloma, que després d'un bon inici de competició només ha pogut sumar un punt dels últims 18 possibles.

stats