Futbol Català
Esports 13/04/2012

L'entrenador del Gavà, satisfet per la feina dels seus jugadors donada la situació delicada del club

Albert Poch creu que els futbolistes han tret el millor de les seves qualitats

àngel Garreta
1 min
Poch, orgullós del seu equip

GavàEl Gavà ocupa la dotzena plaça de la classificació, deu punts per sobre del descens, vivint un tram final de temporada relativament còmode després d'un 2012 mogut a nivell intern. L'entitat, que ha patit com moltes altres un cop dur econòmic, s'ha vist obligada a rebaixar el sou dels jugadors i a deixar marxar al mercat d'hivern tres dels seus jugadors amb més nivell: Santi Triguero, Patri i Aleix Vall.

El tècnic blaugrana, Albert Poch, també s'ha vist obligat a fer servir jugadors del juvenil de Lliga Nacional i donar minuts a homes menys habituals. La resposta sobre la gespa "no podia ser millor, amb un gran esforç de tothom i molta entrega", afirma l'entrenador. L'equip, que només ha perdut tres partits dels darrers catorze i fa tres jornades seguides que suma, ha agafat "una gran bombolla d'aire, molt necessària per viure sense nervis la recta final de la lliga", admet Poch.

Pel preparador del Gavà "fer jugar jugadors joves i de la base és la intenció del projecte des que estic aquí, però no era la idea fer-ho tan ràpid i amb tanta gent a la vegada, però les circumstàncies són les que són i obliguen". Tot i el context actual, l'entrenador creu que "molts d'aquest joves tenen molta projecció i un bon futur sigui al Gavà o fins i tot en clubs d'altres categories".

stats