FUTBOL
Esports 08/05/2014

El català Albert Roca, nou seleccionador del Salvador

Va ser ajudant de Rijkaard al Barça i jugador del Sabadell a Primera Divisió

Ara
2 min
Albert Roca

BarcelonaEl català Albert Roca serà el nou seleccionador del Salvador de futbol. En declaracions a La Xarxa, Roca ha afirmat que "la proposta per ser el seleccionador del Salvador em va arribar fa un mes, vaig tenir la oportunitat d'anar allà i que m'expliquessin el projecte, em va agradar el que em van presentar i estic molt content amb la decisió que he pres".

Roca, nascut a Granollers, va ser jugador de l'Hospitalet, el Sabadell, el Saragossa i el Palamós abans de ser entrenador de clubs com l'Europa, el Manlleu i el Sabadell –aquí, com a segon entrenador–. Rijkaard el va fitxar per ser un dels seus ajudants al Barça, l'Aràbia Saudita i el Galatasaray. "Com a futbolista vaig passar per molts equips i vaig gaudir molt de l'època com a professional, i com a entrenador vaig començar al Barça com a preparador físic, però després tant a Galatasary com a l'Aràbia Saudita ja era més entrenador ajudant d'en Frank. Ara tinc aquesta oportunitat, com a seleccionador nacional, és un repte molt maco i vull aprofitar-lo", ha explicat

"El projecte segurament és més a llarg termini, però això és futbol i em demanaran resultats des del primer dia. Arribo a una selecció que es troba en un moment baix i que ha tingut problemes interns: l'any passat van expulsar vint jugadors per a tota la vida de la selecció per un tema d'apostes clandestines. Això ha fet que ens quedem amb quatre, però hi ha jugadors joves, jo agafo el projecte amb ganes", ha dit Roca, que afegeix que "quan vaig ser al Salvador vaig tenir el plaer de saludar el Mágico González. Havia jugat contra ell en l'època del Sabadell a primera, quan ell jugava al Cadis, i la veritat és que continua sent un crac, amb els mateixos vicis i les mateixes virtuts".

stats