HOQUE PATINS
Esports 24/03/2013

L'Alcoi passa per sobre del Sant Feliu i encara creu en el miracle de la permanència (8-3)

Els alcoians guanyen un partit de l'OK Lliga cinc mesos després i es col·loquen a vuit punts de la salvació

Jordi Graell

BarcelonaEl duel dramàtic per la permanència a l'OK Lliga entre l'Enrile PAS Alcoi i el Fergo Aisa Sant Feliu s'ha saldat amb un resultat contundent a favor dels locals, que no han tingut cap problema per desfer-se dels codinencs per 8-3. D'aquesta manera, l'Alcoi, que no coneixia la victòria des de la tercera jornada de lliga (quan va derrotar contra tot pronòstic el Barça) ha sumat tres punts vitals que col·loquen l'equip alacantí a vuit punts de la salvació, tot i que encara a l'últim lloc de la classificació i amb només nou jornades per intentar aconseguir el miracle.

El partit s'ha posat de cara ben aviat per l'Alcoi, ja que tot i que Juanjo López ha errat un penal en la primera jugada d'atac dels alcoians, poc després Carlos Pérez ha aconseguit inaugurar el marcador. A continuació, el Sant Feliu també ha disposat d'un penal a favor, però Marc Vila ha topat amb el porter Luis Aceituno.

A partir d'aquí, l'Alcoi ha passat a ser l'amo i senyor del partit, i en un tres i no res s'ha situat amb un 4-0 a favor, gràcies a dos gols de Juanjo López i un de Kilian Aguilar, que començava a decantar la balança pel conjunt local, però poc abans del descans, dos gols de Jassel Oller i Marc Vila han permès els codinencs arribar a la mitja part amb un desavantatge de només dos gols que donava esperances als visitants de cara a la segona part.

Però tot i que el Sant Feliu ha sortit dels vestidors amb les energies renovades i Juanjo López ha errat una falta directa només començar la segona part, en un minut fatídic els alcoians han anotat dos gols de la mà de Candanedo i Figa que han ensorrat els ànims codinencs, que només han pogut maquillar el marcador mitjançant un gol de falta directa de Marc Vila. Finalment, l'únic jugador local que quedava per anotar, David Aguilar, ha aprofitat dues faltes directes per eixamplar el marcador fins al 8-3 final.