Rugbi
Esports 28/09/2014

Els 'All Blacks' assalten La Plata i es proclamen campions del Rugby Championship (13-34)

Els campions del món no fallen davant una Argentina valenta i sumen el tercer títol consecutiu de la màxima competició de l'Hemisferi Sud

Ferran Vital
1 min

BarcelonaAquesta és la tercera edició del "Rugby Championship", el Quatre Nacions de l'Hemisferi Sud. I aquesta ha estat la tercera vegada que els "All Blacks" s'han proclamat campions a falta d'una jornada pel final del torneig, enguany gràcies a la victòria sobre l'Argentina a l'estadi de La Plata.

Els campions del món han sortit molt endollats a la gespa de La Plata, conscients de la necessitat de guanyar sumant un punt bonus ofensiu per no haver de jugar-se el campionat a la darrera jornada a Sud-àfrica com visitants. Els "All Blacks" han premut l'accelerador i han anotat els quatre assajos que els garantitzaven el punt bonus ofensiu que necessitaven per esdevenir campions de la mà de Ben Smith, Israel Dagg, Julien Savea i Thomas Perenara. Amb el títol a la butxaca, els neozelandesos han baixat una marxa i han permés l'assaig local, aconseguit de la mà del jugador d'origen català Horacio Agulla.

Els tricampions vistaran Sud-àfrica a la darrera jornada, en un partit que de ben segur volen guanyar , i l'Argentina tancarà la millor temporada dels darrers anys a casa contra els "wallabies" australians.

stats