03/12/2016

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min

Contundència

És el que li va faltar al Barça per guanyar el partit. El va merèixer. En la segona part va ser molt superior al Madrid. El partit es va mantenir estable fins al gol de Suárez, però, a partir de llavors, amb l’entrada d’Iniesta, només hi va haver un equip al camp, excepte en els últims cinc minuts, quan el Barça no va tenir la pilota i va arribar el gol de Ramos. Si el Barça hagués tancat el partit abans, això no hauria passat.

Busquets

Vam tornar a veure la millor versió de Sergio Busquets. Va ser l’amo del mig camp, es va quedar totes les pilotes dividides, va interpretar molt bé... i des de l’entrada d’Iniesta va créixer molt més. Feia dies que Busquets no era superior en una zona tan important del camp i per al Barça és molt important aquesta sensació d’autoritat que ha desprès Busquets en cada duel directe i en cada decisió que va prendre ahir.

Iniesta

Va entrar al camp amb l’1-0 i va ser el moment ideal per a ell. Però ell va decidir des de llavors quin partit es jugava. Cada pilota que rebia trobava un receptor fàcil. Va baixar les revolucions del partit, va decidir que el Barça necessitava fer possessions llargues i el Barça les va fer, com si ell manés. I no va fer falta que obrís la boca. Ho va fer a través del futbol. Poques vegades hem vist mitja hora de futbol tan perfecte.

stats