LLIGA DE CAMPIONS
Esports 23/05/2014

Ancelotti: "Cristiano és una arma molt important per a nosaltres, ha fet una Champions fantàstica"

El tècnic italià del Madrid confirma que Cristiano jugarà i decidirà abans de la final que fer amb Pepe i Benzema

Efe
1 min
Ancelotti, en roda de premsa

LisboaCarlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid, ha confirmay abans de la final de Lliga de Campions que el portuguès Cristiano Ronaldo està totalment recuperat per jugar contra l'Atlètic de Madrid, i que la presència de Pepe i el francès Karim Benzema l'avaluarà després de l'últim entrenament. "El darrer entrenament és molt important per avaluar la situació de tots. Cristiano i Bale no tenen cap problema, han entrenat bé. Pepe i Benzema cal veure-ho. Avui comencen l'entrenament amb nosaltres i després prendrem la decisió per demà". Pepe però, no ha pogut acabar el darrer entrenament de l'equio blanc. Benzema en canvi, si.

Sense nomenar Isco Alarcón, Ancelotti ha deixar entreveure que pensa en ell per substituir Benzema si cal. "Karim ha fet una temporada fantàstica. No sé que perdrem en posar a un altre jugador amb característiques diferents que pot fer una bona feina. No crec que hagi de ser partits d'individualitats, s'enfronten dos equips i el que sigui més equip guanyarà el partit ".

Finalment, ha destacat la importància del retorn a l'equip de Cristiano. "Representa una arma molt important per a nosaltres, té una estadística impressionant. Necessitem el millor d'ell. Ha fet una Champions fantàstica marcant 16 gols i ha ajudat l'equip a arribar a aquesta final".

stats