LLIGA BBVA
Esports 16/05/2015

Ancelotti, sobre el seu futur: "Ho hem donat tot, l'avaluació la farem quan acabi la lliga"

El tècnic italià defensa que caldrà lluitar fins el final encara que la lliga "està complicada"

Efe
2 min
Carlo Ancelotti / EFE

MadridCarlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid, ha assegurat que el seu equip no abaixarà els braços després de l'eliminació de Lliga de Campions i veure com la Lliga se li complica a quatre punts del Barcelona a falta de dues jornades, i ha assegurat que seguiran "lluitant mentre hi hagi opcions matemàtiques".

Segons Ancelotti, "sabem que el de l'Espanyol és un partit important en què hem de reaccionar. Després del partit de dimecres es que no serà fàcil, però de moment l'equip ha entrenat bé i està centrat per donar tot en els dos partits que queden per seguir lluitant per la lliga mentre hi hagi opcions matemàtiques".

Per això Ancelotti ha optat per evitar respondre a qualsevol tema del futur, aparcat fins que no s'acabi la Lliga, quan arribi el moment de fer anàlisis de la temporada. "Entenc que hi ha molt interès, però el nostre escenari és diferent, tenim dos partits en els quals donar el màxim perquè encara hi ha possibilitats de guanyar la Lliga. No parlem d'això si no per respecte per a tots, de lluitar aquests partits. Després hi ha temps per parlar del futur del Reial Madrid ", ha assegurat.

Passi el que passi, el club decideixi la seva continuïtat o la destitució, Ancelotti ha deixat clar que està "orgullós" de la seva plantilla. "Ho hem donat tot. Després l'avaluació final la farem quan acabi la temporada. Ara l'objectiu és guanyar els dos partits que queden". En ser preguntat sobre si li molesta que el Madrid parli amb altres tècnics, ha dit que "em molestaria si demà no surt un bon partit o si l'equip no està bé, concentrat i no baralla".

Ancelotti ha descartat que hagin parlat de jugadors per al futur. "No estem parlant de cap fitxatge, tot el que surt a la premsa en aquest moment no és veritat, ja hi haurà temps de parlar dels fitxatges".

Finalment, ha lamentat les "baixes importants" del tram final de temporada. "Hem tingut la possibilitat d'arribar a la final però només en una part ho hem fet bé en la tornada, vam fallar en l'anada. També hem tingut mala sort però això passa en el futbol i cal respectar el que diu el camp que és que la final la jugarà un altre equip. Per això a nivell personal estic decebut, perquè el meu equip mereixia jugar la final ", ha conclòs

stats