Natació sincronitzada
Esports 22/11/2012

Andrea Fuentes: "La crisi ens ha enfortit com a equip"

La quatre vegades medallista olímpica en natació sincronitzada ha parlat de la no-renovació d'Anna Tarrés

Efe
1 min
Andrea Fuentes, durant la presentació del nou equip tècnic de natació sincronitzada / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaAndrea Fuentes, quatre vegades medallista olímpica en natació sincronitzada, ha assegurat aquest dijous que la crisi oberta el mes de setembre amb la no-renovació de la seleccionadora Anna Tarrés ha enfortit l'equip, que ha sabut canalitzar el problema per cohesionar-se.

"Temíem que tot això ens pogués desestabilitzar, però hem notat que la nostra unió és ara més forta. Hem sabut canalitzar la crisi per potenciar-nos. Ens ha enfortit", ha afirmat Fuentes després de participar aquest dijous a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE), en un esmorzar organitzat per la Comissió de Nutrició i Hàbits Saludables.

Fuentes ha subratllat que per a l'equip ha significat "una gran proesa sortir de la crisi i preparar un Mundial que és a casa amb tota la il·lusió", en referència als Mundials de Natació que Barcelona acollirà el proper mes de juliol.

Respecte als canvis que han hagut d'assumir en els entrenaments després del relleu d'Anna Tarrés per Esther Jaumà, la nedadora ha destacat que "és el mateix esport i els objectius també són els mateixos". "Hi ha hagut canvis, evidentment, perquè les persones són diferents i cada cap porta les coses d'una manera. En tot canvi de relació trobes una mica a faltar de l'etapa anterior, però també descobreixes coses noves que t'agraden", ha comentat.

Fuentes considera que "les components de l'equip estan molt preparades per aguantar la pressió". "Hem d'apartar del cap tot el que ha passat i tenir la ment posada a l'aigua", ha subratllat.

stats