Natació Sincronitzada
Esports 14/12/2012

Anna Tarrés: "Abans de Sant Jordi publicaré un llibre en què explico tota la veritat"

L'exseleccionadora espanyola de natació acusa el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, de "malbaratament de diners públics"

Ara
1 min
Anna Tarrés als estudis de Ràdio 4 amb la presentadora Xantal Llavina

BarcelonaAnna Tarrés està digerint tot el que li ha passat els últims mesos, i intenta refer la seva vida laboral. L'exseleccionadora espanyola de natació ha assegurat en una entrevista a Ràdio 4, que ha passat "de la gloria a l'infern arran d'una carta". "Abans de Sant Jordi publicaré un llibre en què explico tota la veritat; vull que la gent sàpiga la meva veritat", ha anunciat, després de dir que emprendrà accions legals contra les 15 nedadores que van firmar la carta contra ella.

"S'ha acabat una etapa de la meva vida, vull tornar a fer d'entrenadora però no tinc res tancat", ha explicat Tarrés.

Tarrés, que va guanyar el judici contra el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, a mitges –el jutge va obligar que la readmetessin, però no va obligar Carpena a pagar-li cap indemnització–, ha assegurat que presentarà un recurs a la sentència, i ha afegit: "He denunciat a l'oficina anticorrupció un cas de comptes poc clars en la Federació de Natació, hi ha malbaratament de fons públics".

Sobre la seva relació actual amb les fins fa poc les seves deixebles, ha dit: "Des de fa un temps, la Federació ha tallat tota comunicació entre les nedadores i jo", i ha comentat: "Gemma Mengual no m'ha trucat i jo tampoc".

stats