AMISTOSOS SELECCIONS
Esports 06/02/2013

L'Argentina de Messi s'enfronta a la Suècia d'Ibrahimovic

El davanter suec reconeix que l'argentí "és el millor jugador del món". Messi i Mascherano tornaran a Barcelona després del partit, acompanyats pel prepardor Juanjo Brau

Ara
1 min
Messi abans de començar l'entrenament amb la selecció argentina

BarcelonaArgentina juga aquest dimecres a la tarda (20:30/GolTv) contra la selecció sueca al nou estadi de Solna, a Estocolom (Suècia). El partit enfrontarà a Leo Messi amb l'exblaugrana Zlatan Ibrahimovic, que aquest dimarts va reconèixer en roda de premsa que l'argentí "és probablement el millor jugador del món". Tot i que el davanter del París Saint Germain va assegurar "sentir-se bé" dels problemes físics que ha arrossegat les últimes setmanes, el seleccionador suec, Henrik Hamsen, va comentar que 'Ibra' només jugarà 45 minuts.

L'altre blaugrana convocat per a l'amistós és Javier Mascherano que, a diferència del que fa amb el Barça, amb el combinat argentí acostuma a actuar com a migcentre. Està previst que tant Messi com Mascherano tornin després del partit cap a Barcelona, acompanyats pel preparador del club Juanjo Brau que, com ja és habitual, ha acompanyat al crac argentí a la concentració.

stats