COPA AMÈRICA
Esports 23/06/2019

L'Argentina derrota Qatar i serà als quarts de final de la Copa Amèrica (2-0)

Messi, titular en el millor partit fins ara dels argentins

L'Argentina derrota el Qatar i serà als quarts de final de la Copa Amèrica (2-0)

BarcelonaMessi respira. La selecció argentina, amb el blaugrana jugant els 90 minuts, va derrotar el Qatar per 2-0, amb un gol en els primers minuts de Lautaro Martínez i un del Kun Agüero a la segona part. Després de perdre contra els colombians i d'empatar amb el Paraguai, l'Argentina de Scaloni podia quedar eliminada en cas d'ensopegada.

El partit, però, s'ha començat a decidir amb un preciós gol de Lautaro Martínez, el jugador de l'Inter, en els primers minuts. El gol ha permès a l'Argentina ser molt superior al Qatar, equip entrenat pel català Fèlix Sánchez. A la segona part, però, l'equip asiàtic, convidat al torneig, s'ha animat una mica. Però ha sigut Agüero qui ha decidit el partit amb el 2-0 als 80 minuts. L'Argentina no ha jugat un bon partit, però ha millorat la seva imatge. Acompanyat per Lautaro i Agüero, Messi, que compleix 32 anys, va mostrar-se satisfet amb el joc de l'equip.

¿Argentina-Brasil a semifinals?

L'Argentina jugarà els quarts de final de la Copa Amèrica contra Veneçuela. Colòmbia va desfer-se del Paraguai per 1-0 en l’altre partit i acaba com a primera del grup B. Colòmbia encara no coneix el seu rival. Si l'Argentina derrota Veneçuela, podria trobar-se amb el Brasil.