Esports 23/09/2015

Austràlia debuta al Mundial amb una victòria contra Fiji (28-13)

Efe
1 min

CardiffAustràlia, doble campió mundial de rugbi, ha iniciat aquest dimecres a l'Estadi del Mil·lenni de Cardiff la seva marxa cap al seu tercer títol amb una sòlida victòria sobre Fiji per 28-13.

La mala notícia per als Wallabies, campions el 1991 i el 1999, és que només han aconseguit tres assajos, i s'han quedat doncs a un del 'bonus', mentre que els seus principals rivals en el grup A, el 'grup de la mort', Anglaterra i Gal·les, sí que ho van aconseguir en els seus xocs davant Fiji (35-11) i l'Uruguai (54-9), respectivament.

Els pupils de Michael Cheika, malgrat les envestides inicials dels 'fijians voladors', han deixat pràcticament sentenciat el xoc al descans (18-3), gràcies a dos assajos de David Pocock i una conversió i dos penals de Foley.

Els Wallabies han sumat un nou assaig a la represa, obra de Sekope Kepu, a més d'una conversió i un altre penal de Foley; mentre que Fiji ha retallat distàncies amb un assaig de Ben Volavola, una conversió i un penal transformat per Nemani Nadolo.

stats