Futbol Català
Esports 25/12/2011

L'Amposta accepta la baixa de la meitat dels seus jugadors donada la situació econòmica

La junta, que no pot afrontar els pagaments, ha facilitat la sortida dels futbolistes

àngel Garreta
1 min
L'Amposta no podrà tornar a repetir més aquest onze durant la temporada

AmpostaL'entitat de les Terres de l'Ebre va admetre que només tenia diners disponibles per pagar el sou dels jugadors de la primera plantilla fins al gener. La directiva del conjunt blanc-i-negre va afirmar que no posaria impediment a cap baixa que pogués demanar qualsevol membre de l'equip entre jugadors i cos tècnic i així ha estat. En un comunicat enviat la vigília de Nadal, el club ha acceptat totes les demandes presentades, gairebé mitja plantilla.

En aquest comunicat el club expressa que després d'un llarga reunió "on van participar jugadors i cos tècnic amb representats de la junta directiva, una gran majoria de jugadors han decidit rescindir el contracte amb el club". L'Amposta, que ha demanat ajuda a l'Ajuntament de la ciutat davant l'absència de nous patrocinadors que vulguin entrar a l'entitat, decidirà en els propers dies com afronta la segona volta del calendari de lliga de Tercera. Les incorporacions del club hauran de ser o bé juvenils de l'Amposta o jugadors que vinguin a cost zero. Ara bé, serà gairebé inevitable que baixi notablement el nivell d'una plantilla ja situada en descens i que aboqui l'entitat a Primera Catalana.

La Rapitenca no perd detall

El gran rival de l'Amposta, la Rapitenca, que lluita enguany per tornar a Tercera Divisió i que ha estructurat un equip potent per a la categoria, podria reforçar les seves files en el mercat d'hivern amb alguns dels millors jugadors que han deixat l'Amposta. La proximitat geogràfica de les dues localitats facilitaria el desplaçament, i l'absència de diners a les butxaques d'uns jugadors que s'han vist obligats a abandonar l'entitat blanc-i-negra, podria facilitar un ràpid acord econòmic per jugar una divisió per sota.

stats