FUTBOL SALA
Esports 19/03/2013

El Barça Alusport derrota l'Inter Movistar a l'anada de les semifinals de la Copa del Rei (5-0)

Lozano marca dos gols en un triomf marcat per l'efectivitat dels homes de Marc Carmona

BarcelonaEl Barça Alusport camina amb pas ferm cap a la final de la Copa del Rei de futbol sala després de guanyar el partit d'anada davant l'Inter Movistar per 5-0 al Palau Blaugrana. L'equip de Marc Carmona, campió de les dues edicions jugades d'aquesta Copa, haurà de defensar aquest resultat a Alcalà per arribar a la final del proper 12 de maig a Irún.

Amb les baixes d'Ari Santos i Aicardo, el Barça ja guanyava per 2-0 als 4 minuts gràcies als gols de Lin (als 24 segons) i Lozano. El Barça, campió aquesta temporada ja de la Copa d'Espanya, ha gestionat bé el temps contra un rival que arribava amb la baixa d'Eka i amb la moral tocada després de perdre 2-3 amb el Barça el partit de lliga. Just abans del descans, Torras ha marcat el 3-0. I si el primer temps ha acabat amb un gol local, en el primer de la segona Jordi Torras ha provocat el gol en pròpia porta de Rivillos (4-0). L'Inter ha quedat molt tocat després de rebre aquest gol, però mica en mica ha tornat al partit sense atrevir-se a jugar amb porter-jugador, topant un i altre cop amb l'encert de Cristian. En els darrers minuts, Lozano ha marcat el cinquè gol en una contra letal dels blaugrana.

Al partit d'anada de la primera semifinal ElPozo ha golejat per 4-1 al Santiago Futsal.

Barça Alusport 5-0 Inter Movistar

Barça Alusport. Cristian, Wilde, Lin, Torras, Lozano - cinc inicial-. Gabriel, Igor, Saad i Fernandao

Inter Movistar: Amado, Tobe, Bateria, Rafael i Oitomeia - cinc inicial-. Ortiz, Pola, Rivillos i Gadeia.

Gols: 1-0 Lin (1'), 2-0 Lozano (4'), 3-0 Torras (18'), 4-0 (21') Rivillos en pròpia porta i 5-0 Lozano (38')