BEISBOL
Esports 03/07/2011

El Barça de beisbol guanya la seva primera lliga des del 1956 el mateix any en què pot desaparèixer

La secció de beisbol del Barça ha guanyat el seu quart títol de lliga després de guanyar els dos partits al camp del cuer.

Toni Padilla
1 min
Els jugadors del Barça de beisbol, celebrant la lliga guanyada a Sevilla

BarcelonaEls homes entrenats per Aldo Tarife ja havien guanyat dissabte per 0-15 i diumenge al matí no han fallat en el partit clau, i s'han imposat per 1-18 davant del cuer. Dissabte els home runs van ser obra de Rafa Llames , Jesus Golindano i Oscar Román, amb Jason Friedman i Andrés Gimeno fent de pitchers. Diumenge ha tocat el torn per llançar d'Oscar Jimenez i Ricardo Hernández, amb Emanuel Febles, Pau Sancho, Oscar Angulo o Oscar Román batejant amb encert.

A manca de quatre jornades, el Barça es proclama campió superant el Sant Boi i els Tenerife Marlins, segon i tercer classificats. El Barça ha guanyat 27 dels 30 partits jugats fins ara. La secció del Barça, amb 80 anys d'història, no guanyava la lliga des del 1956. Abans havien guanyat la lliga el 1946 i el 1947, en l'edat d'Or del Beisbol català, quan l'Espanyol també tenia secció i ambdós clubs guanyaven la lliga.

La secció de beisbol desapareix aquesta temporada tal com va decidir la directiva per culpa de les necessitats econòmiques. La directiva del Barça va decidir que totes les seccions amateurs havien de renunciar a jugar en categories estatals, però en el cas del beisbol es va optar per fer-la desaparèixer. Els responsables de la secció mantenen viva l'esperança de trobar alguna solució, especialment referent a les categories inferiors, que seguiran jugant fins a finals d'any. La directiva ha escoltat els motius de la secció i en cap moment s'ha negat al diàleg però segueix defensant que aquesta decisió és definitiva per culpa del forat econòmic que va trobar un cop va fer-se càrrec del club.

stats