HANDBOL
Esports 12/05/2014

El porter del Barça B d'handbol Nacho Biosca fitxa per l'Ademar

L'internacional espanyol signa amb els lleonesos per les dues properes temporades amb opció a una tercera

Gonzalo Romero
2 min
Nacho Biosca en un partit amb el Barça / FACEBOOK/NACHOBIOSCA

BarcelonaEl porter del segon equip del Barça d'handbol, Nacho Biosca, ha fitxat per l'Ademar de Lleó per les dues properes temporades, amb opció a una tercera. El jugador internacional amb Espanya, d'aquesta forma, arriba a terres castellanes per ocupar el lloc de l'internacional croat Matej Asanin, que no continuarà a l'equip entrenat per Daniel Gordo, i formarà parella amb el veterà Rogelio Llamazares.

Fonts properes al porter català consultades pel diari ARA, expliquen que Biosca tenia sobre la taula interessants ofertes de clubs estrangers, però que finalment el jugador s'ha decantat per jugar a Lleó on espera tenir protagonisme a l'Asobal. A més, l'internacional arriba al conjunt de Gordo en qualitat de contractat, i no de cedit com s'especulava a l'entorn del club blaugrana. Tot i això, les fonts consultades expliquen que el Barça seguirà pendent del que possiblement és el porter amb més futur de l'handbol espanyol, i que no descarten la seva tornada si es donen les circumstàncies necessàries.

El jugador català arriba al conjunt lleonès després de coronar-se –per tercer cop consecutiu– campió de la Divisió d'Honor B amb el segon equip del Barça. El porter, que va començar a jugar a handbol al col·legi barceloní de La Salle Bonanova, va fitxar pel conjunt blaugrana quan era infantil. Després de més de set anys al club i debutar amb el primer equip del Barça, Biosca dona un pas cap endavant en la seva trajectòria esportiva. L'Ademar, un equip amb moltíssima tradició i estima per l'handbol, assegura al català minuts i continuïtat en la primera lliga espanyola.

A més, Biosca no és l'únic jugador del Barça B d'handbol que ha signat amb l'Ademar per la propera temporada. Juntament amb el porter, el central internacional brasiler de 20 anys Joao Pedro Francisco Da Silva complementarà la plantilla de Daniel Gordo. D'aquesta manera, els lleonesos reforcen el seu equip amb dos jugadors joves però amb un talent i un futur brillants, amb l'objectiu de mantenir el nivell d'un conjunt minvat per la difícil situació econòmica que travessa el club castellà.

stats