BARÇA
Esports 18/04/2013

El Barça prepara una diada especial abans del partit contra el Llevant per celebrar Sant Jordi

Escriptors com Jaume Cabré, Rafael Nadal, Sílvia Soler, Ada Castells o Màrius Serra formen part de l'equip "Lletres, al camp"

Ara
2 min

BarcelonaEl Barça prepara actes especials per celebrar la Diada de Sant Jordi de cara al partit Barça-Llevant. Segons ha anunciat el club, la Fundació del Barça prepara diverses accions per al foment de la lectura, com repartir díptics informatius sobre el conte solidari ‘La força del Barça’, que recentment han posat a la venda la Fundació FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i la Fundació Ànima amb l’objectiu de recaptar fons per als projectes d’investigació en la lluita contra el càncer en la infància, liderats pel Dr. Josep Sánchez de Toledo.

D’altra banda, coincidint també amb aquest partit, la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació FC Barcelona duran a terme la tradicional acció de promoció de les lletres catalanes, ‘Lletres, al camp!’. Sandro Rosell rebrà a la llotja els onze escriptors i escriptores que enguany formen part d’aquesta iniciativa, acompanyats pel conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, i per la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs. Fins al 23 d’abril, a les instal·lacions del Club es repartiran 15.000 punts de llibre que formen part d’una col·lecció editada especialment per a l’ocasió i que apleguen frases d’aquests onze autors reconeguts amb diversos premis literaris. La col·laboració i implicació del FC Barcelona amb la cultura i la celebració de l’Any Espriu, però, va més enllà d’aquesta acció i el proper mes de maig el Museu del FC Barcelona acollirà una petita exposició dedicada al poeta català. Abans del partit Barça-Llevant s’emetrà també pel videomarcador la frase del dia de l’any Espriu. L’equip d’autors participants en aquesta edició de ‘Lletres, al camp!’ són: Jaume Cabré, Lluís Calvo, Ada Castells, Alba Dedeu, Anna García Garay, Francesc Garriga, Rafael Nadal, Maria Carme Roca, Màrius Serra, Sílvia Soler i Tina Vallès.

stats