FUTBOL SALA
Esports 06/09/2019

Barça i El Pozo, cara a cara a la Supercopa d'Espanya

Dídac serà baixa a l'equip entrenat per Andreu Plaza

Ara
1 min
El Barça i El Pozo es tornen a veure les cares a la Supercopa

BarcelonaDesprés de jugar la final de la Lliga i la Copa, el Barça i El Pozo es veuran les cares a la Supercopa d'Espanya (dissabte, 20 h, Multiusos de Guadalajara, en directe per Esport3 i Gol). El Barça, que va guanyar tots els títols estatals la temporada passada, té l'única baixa del porter Dídac i cobrirà la seva absència el porter del filial Àlex Lluch. El veterà Miguelín arrossega problemes al genoll i és dubte a les files d'El Pozo.

Els exblaugranes Leo Santana i Marc Tolrà són les novetats més destacades d'El Pozo, que també ha fitxat Espíndola, Pol Pacheco i Paradynski. L'equip murcià arriba a la Supercopa després de criticar l'actitud del Barça a la fase de grups de la Copa Intercontinental, fa una setmana a Bangkok. Llavors, el Barça va empatar amb el Corinthians, i aquest resultat va deixar eliminat l'El Pozo, que va acusar els catalans de no esforçar-se per guanyar el partit.

El tècnic del Barça, Andreu Plaza, està convençut que serà un partit molt igualat. "Ells han fitxat molt bé i tenen més recursos que la temporada passada, però a curt termini nosaltres partim amb l’avantatge que hem fet pocs canvis a la plantilla i no necessitem temps per acoblar-nos”.

stats