OK Lliga
Esports 07/12/2012

El Noia Freixenet supera el Liceo i impedeix que els gallecs s'escapin al capdavant de l'OK Lliga (3-2)

L'ensopegada dels gallecs a l'onzena jornada dóna valor a l'empat del Barça a la pista del Blanes

El Liceo, líder en solitari de l'OK Lliga després de quatre jornades

BarcelonaAquest dissabte s'ha completat la 11a jornada de l'OK Lliga, on el Noia Freixenet ha derrotat el Liceo (3-2), un resultat que impedeix que els gallecs s'escapin al capdavant de la classificació, i que els Barça –que el divendres havia empatat– s'acosti una mica a la posició de privilegi.

El partit a Sant Sadurní ha estat molt disputat i s'ha resolt amb un gol a l'últim minut dels locals. Esteller i Mitjans ha avançat el Noia als primers minuts, però el Liceo ha pogut igualar el matx abans del descans per mitjà de Toni Pérez i Matías Pascual. Però al minut 49, quan semblava que tot acabaria en empat, Mitjans ha pogut desfer la igualada i donar la victòria a un Noia que agafa aire a la part baixa de la classificació.

D'altra banda, el Vic no ha tingut pietat del Sant Feliu (9-1). Roger Rocasalbas (3), Cristian Rodríguez (2), Bancells, Roca, Jacint Mulera i Burgaya han estat els anotadors locals, mentre que els santfeliuencs només han pogut marcar per mitjà de Xavier Rubio. Els altres partits de la jornada han estat el Shum Maçanet-Alcoi (5-3), el Voltregà-Calafell (3-4) i el Vendrell-Igualada (2-4).

El divendres, el Barça va punxar i no va poder passar de l'empat a la pista de l'Òptica Muralla Blanes (2-2). Els dos gols de Julià i Pablo Álvarez li van permetre a l'equip blaugrana sumar un punt contra un conjunt que ha salvat la derrota gràcies al seu porter, Llaverola. Els dos gols locals els va marcar Bargalló. D'altra banda, el Reus Deportiu va perdure a casa contra l'ICG Software Lleida (2-4) i el Vilanova Mopesa es va imposar al Lloret (5-4).