BARÇA
Esports 01/02/2019

El Barça, indignat en descobrir que Espanya Global utilitza el seu logo sense permís

El club estudia com reaccionar després de descobrir-ho

T.p.
1 min
El Barça, indignat en descobrir que 'España global' utilitza el seu logo sense permís

BarcelonaEl Barça està estudiant com reaccionar després de descobrir que el logo de la seva fundació apareix com a col·laborador d'Espanya Global, la marca creada pel govern espanyol per reforçar la seva imatge just abans del judici contra líders polítics catalans.

L'aparició del logo de la Fundació del FC Barcelona ha agafat per sorpresa la directiva, que ha admès a l'ARA que no en tenia coneixement, ja que tampoc han donat permís perquè s'utilitzi. "No tenim cap conveni firmat amb aquesta entitat. Espanya Global no forma part dels nostres col·laboradors. Ens ha sorprès molt i ara caldrà estudiar què cal fer", ha dit un portaveu del cub.

"No hem autoritzat res de res, ni el club ni la Fundació", han remarcat. "Ara estem estudiant les accions pertinents que podem emprendre", han anunciat. De moment, el departament jurídic està estudiant que cal fer, sense descartar arribar a un acord amb Espanya Global per retirar la imatge, o emprendre accions legals. "Tothom s'ha quedat molt sorprès en descobrir-ho. Primer s'ha preguntat a tothom, mirant contractes, per tenir clar que ningú hagués autoritzat aquesta idea, però com és lògic, ningú ho havia fet, ja que aquesta no és la idea de la Fundació. La Fundació es va crear per ajudar en camps educatius, en solidaritat, no per justificar idees polítiques" diuen des de el club, on insisteixen en que aquest fet no ha agradat gens. De moment, España Global encara no ha donat resposta a les primeres preguntes del Barça, que no ha demanat oficialment la retirada del logo, ja que espera primer tenir les conclusions del seu departament jurídic sobre com cal reaccionar ara.

stats