FUTBOL SALA
Esports 03/10/2014

Triomf del Barça i primera derrota del Marfil a la lliga de futbol sala

L'equip colomenc ha perdut a la pista del Santiago i el Barça s'ha imposat al Palma al Palau

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha derrotat el Palma Futsal (6-3) al Palau aixecant el cap després de perdre en la darrera jornada de la LNFS. El Marfil Santa Coloma en canvi, ha perdut 5 a 2 a la pista del Santiago Futsal, la seva primera derrota.

Wilde, Bateria i Lozano han fet els tres primers gols del Barça abans del descans. Rafa Usín ha marcat el 4-0 abans del primer gol visitant, de Chicho. Ferrao ha fet el 5-1 i Gabriel, el 6-1. Al final, Saad, en pròpia porta, i Paradynki han deixat el 6-3 final.

El Marfil Santa Coloma, per la seva banda, ha perdut a la pista del Santiago Futsal. L'equip colomenc empatava 2-2 però en la segona part el partit s'ha decidit per als locals.