HANDBOL
Esports 22/08/2019

Barça i Granollers disputen la final de la Supercopa Catalunya

El KH-7 Granollers i l'Avannubo BM La Roca jugaran el partit en categoria femenina

Gonzalo Romero
1 min
El Barça d'handbol s'entrena abans de disputar la final de la Supercopa Catalunya

BarcelonaEl Barça d'handbol i el Fraikin Granollers disputen aquest divendres la final de la Supercopa Catalunya a Igualada (21.00 hores, Esport 3). Els blaugranes, vigents campions, buscaran el seu setè títol consecutiu del torneig català. Són els grans favorits. La seva victòria a semifinals contra el BM La Roca va demostrar que mantenen el bon ritme de la temporada anterior.

El conjunt d'Antonio Rama i David Ginesta van tenir més problemes per classificar-se per a la final. Va superar la UE Sarrià per 17-18 en un partit fluix, resolt per un gol d'Álex Márquez a falta de dos segons per al xiulet final. El format de final pot obrir la rivalitat del derbi, habitualment barceloní. Xavi Pascual ha convocat els dos fitxatges, Abel Serdio i Luka Cindric, i els jugadors del filial Álex Pascual i Albert Pujol, que es dedicarà a tasques defensives.

KH-7 contra el BM La Roca

El KH-7 Granollers i l'Avannubo BM La Roca disputaran dues hores abans la final en la categoria femenina (19.00 hores). L'equip de Robert Cuesta intentarà repetir el títol de la temporada passada. Si l'aconsegueix, també en sumaria set de consecutius, com el Barça.

stats