HANDBOL
Esports 01/10/2019

El Barça d'handbol s’endú el derbi contra el Granollers (38-24)

Els de Xavi Pascual acumulen cinc triomfs en cinc partits a la Lliga Asobal

BarcelonaEl Barça d'handbol s'ha endut sense problemes el derbi català contra el Fraikin Granollers (38-24), que inaugurava la cinquena jornada de la Lliga Asobal. Amb aquest triomf, segueix el domini incontestable dels blaugranes a la taula, ja que són líders amb cinc triomfs en cinc partits, mentre que els d’Antonio Rama estan immersos en una dinàmica negativa: només tenen una victòria i un empat i se situen per sota dels llocs de mitja taula.

La igualtat en el marcador només ha durat fins al quart d'hora de partit, quan el marcador era d'empat (9-9). A partir d'aquí, els de Xavi Pascual han mostrat un joc coral implacable i guiat per l'efectivitat de Palmarsson. En els últims quinze minuts del primer període, els blaugranes han segellat el rumb del duel amb un parcial de 9-2 i s'ha arribat al descans amb un marcador de 18-12. A la segona meitat, els blaugranes han sabut mantenir la seva superioritat.