HANDBOL
Esports 13/04/2013

El Barça Intersport afronta el penúltim assalt de la lliga Asobal

Amb el títol de lliga sentenciat i classificat per a la 'final four' de la Copa del Rei, el partit d'aquest dissabte contra el BM Aragó (20 hores, Barça TV) és un tràmit per als blaugranes

Efe
2 min

BarcelonaEl Barça Intersport s'enfronta aquest dissabte (20 hores, Barça TV) al Palau Blaugrana al BM Aragó en el partit corresponent a les vint-i-cinquena jornada de la Lliga Asobal, encarant ja la recta final de la competició on continua com a líder invicte.

Amb el títol de lliga pràcticament sentenciat –supera en cinc punts l'Atlètic de Madrid, el seu rival directe– i classificat per a la 'final four' de la Copa del Rei, el partit d'aquest dissabte és un tràmit per als blaugranes. L'equip català té ja en ment en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions, que haurà de disputar dissabte dia 20 al pavelló Vistalegre davant de l'Atlètic de Madrid.

L'equip de Xavi Pascual està en un moment extraordinari. Ja ha guanyat la Supercopa d'Espanya i la Copa Asobal i suma 41 victòries en 42 partits oficials, encara que el tècnic no vol la més mínima relaxació quan resten encara tres títols en joc.

Després de l'aturada de dues setmanes per als partits de seleccions classificatoris per a l'Europeu de 2014, Xavi Pascual ja ha recuperat els deu internacionals que van competir en els mateixos i espera també poder comptar amb el central Dani Sarmiento, que no va poder jugar ni l'última jornada lliguera ni amb la selecció espanyola a causa d'una lesió fibril·lar als isquiotibials de la cama esquerra.

El tècnic efectuarà alguna rotació per dosificar efectius donant entrada als dos jugadors del filial habituals de la lliga: Aitor Ariño i David Balaguer, pensant en el partit de lliga de dimarts que ve, també al Palau davant el Valladolid, últim abans del xoc de la Lliga de Campions.

Els blaugranes no es refien d'un rival que està demostrant un nivell de joc molt alt. El BM Aragó només ha cedit un empat en tota la segona volta de la lliga i està lluitant pel quart lloc de la taula, ja classificat per a Europa la pròxima campanya.

stats