HANDBOL
Esports 27/03/2013

La renda de l'anada ha de servir al Barça Intersport per ser a la final a quatre de la Copa del Rei d'handbol

Els de Xavi Pascual juguen contra el BM Aragó la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei (21 hores, Esport 3 i Barça TV)

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça Intersport s'enfronta aquest dimecres (21 hores, Esport 3 i Barça TV) al Palau Blaugrana al BM Aragó en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, un partit en què els quatre gols d'avantatge de l'anada (30-34) han de servir als blaugranes per classificar-se per a la final a quatre de la competició, que es jugarà el 4 i 5 de maig.

Pascual disposa de la plantilla al complet tot i que segurament farà alguna rotació i donarà entrada als dos jugadors del filial habituals de la lliga: Aitor Ariño i David Balaguer, pensant en el partit de lliga de diumenge vinent a la pista del Fraikin Granollers.

Els blaugranes no es refien d'un rival que està demostrant un nivell de joc molt alt –només ha cedit un empat en tota la segona volta de la lliga– i que és cinquè a la taula, lluitant per un lloc a Europa la temporada vinent.

L'equip de Mariano Ortega, que va vèncer el Fraikin Granollers en l'última jornada (35-32) amb 11 gols de l'exblaugrana Demetrio Lozano i 7 d'Antonio Cartón, és realment perillós al contraatac.

stats