HANDBOL
Esports 27/06/2019

El Barça Lassa queda enquadrat en el grup de la mort de l'EHF Champions League

PSG i Flensburg-Handewitt seran dos dels set rivals que es trobaran els blaugranes

Ara
1 min
Gonzalo Pérez de Vargas celebrant una aturada

BarcelonaLa Federació Europea d'Handbol ha celebrat aquest dijous a Viena el sorteig de la fase de grups de l'EHF Champions League 2019-20. El Barça Lassa, candidat any rere any a aixecar el títol, ha quedat enquadrat en el grup de la mort de la competició. El París Saint-Germain i el Flensburg-Handewitt són els dos rivals més complicats, d'un total de set, que es trobarà el quadre de Xavi Pascual en la primera fase de la competició europea. Per tant, en el nou intent dels blaugranes per regnar a Europa caldrà prémer l'accelerador des de l'inici per arribar al millor nivell a la final a quatre i no veure's sorprès com en l'última edició a Colònia.

El conjunt francès, amb Viran Morros i Nikola Karabatic a les seves files, està construint un equip campió, però els detalls l'estan condemnant en les últimes edicions de la màxima competició europea. El cinc vegades campió de la lliga francesa, dirigit per Raúl González, serà un os dur de rosegar per a un conjunt català que domina els enfrontaments directes amb els francesos.

El Flensburg-Handewitt és el segon equip més temible del grup A. El campió de la EHF Champions l'any 2014 i doble campió de la prestigiosa Bundesliga serà un dels rivals a batre per als de Xavi Pascual. El quadre alemany va caure a la ronda de quarts de final davant el Vezprem hongarès en l'última edició de la Champions.

També han quedat enquadrats dins del grup del Barça Lassa l'Aalborg danès, el Pick Szeged hongarès, el Zagreb croata, l'Elverum noruec i el Celje eslovè. Entre aquests altres cinc rivals dels blaugranes destaquen les tres copes d'Europa que sumen el Zagreb (2) i el Celje (1).

stats