HANDBOL
Esports 04/02/2015

Bons resultats del Barça i el Fraikin Granollers al partits d'anada dels quarts de final de Copa

El Barça ha golejat el Naturhouse (39-28) al Palau i el Granollers ha empatat a la pista de l'Ademar (28-28)

BarcelonaEls dos equips catalans han aconseguit bons resultats en els partits d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei. El Barça ha golejat el Naturhouse de La Rioja per un clar 39-28 al Palau Blaugrana i el Fraikin Granollers ha tret un empat de la pista de l'Ademar de Lleó (28-28).

Golejada al Palau

El partit del Palau Blaugrana significava el retorn a la competició de l’handbol blaugrana després de l’aturada mundialista amb set jugadors que no han pogut entrenar ja que han tornat de Qatar fa poc: Karabatic, Noddesbo, Sorhaindo, Morros, Tomás, Pérez de Vargas i Entrerríos. Karabati de fet, no ha jugat ni un minut. Saric, subbcampió del món amb el Qatar, si ho ha fet, amb 18 aturades claus. Rutenka, amb 9 gols, ha liderat el triomf blaugrana.

L'equip visitant ha aturat l'allau de joc local a la primera part en donar entrada a Luisfe Jiménez i Ángel Fernández (12-9, 21'), però les rotacions del Barça han trencat el partit amb Kiril Lazarov, Gudjon Sigurdsson i Víctor Tomás brilant (20-13). A la segona part, el danès Jesper Noddesbo, amb sis gols en 10 minuts, ha sentenciat el partit del tot

39 - FC Barcelona (20+19): Saric; Saubich (3), Gurbindo (4), Sorhaindo (-), Morros (-), Raúl Entrerríos (1), Ariño (-) -siete inicial, Rutenka (9, 3p), Sarmiento (3), Lazarov (5), Víctor Tomás (5), Sigurdsson (1), Noddesbo (6) i Jallouz (2).

28 - Naturhouse La Rioja (13+15): Jorgé Gómez (Gurutz Aguinagalde, m.15 a 30); Pedro Rodríguez (4), Eilert (-), Romero (3), Víctor Vigo (2), Thiagus (3), Juanín Garcia (3,1p) -siete inicial-, Stenmalm (2), Luisfe Jiménes (5), Rocas (-), Cacheda (3 Sánchez-Migallón (1) i Ángel Fernández (2).

Àrbitres: Alvárez Mata (Basc) i Bustamante López (Navarrès)

Exclusions: a Gurbindo (m.17), Tomás (m.22) i Sánchez-Migallon (m.39)

Parcials:3-2, 7-4, 9-6, 12-8, 15-10, 23-10 (descans), 24-16, 28-19, 31-21, 33-23, 37-27 i 39-28 (final)

Bon empat del Fraikin a Lleó

El Fraikin Granollers s'ha endut un empat de Lleó contra un rival que ja ha topat contra els vallesans tres cops aquesta temporada. El Fraikin hauria pogut guanyar, però en el darrer atac el brasiler Valadao ha enviat la pilota al pal. El partit havia començat amb domini local (3-0) però un parcial de 0-5 amb un Ferran Solé endollat ha igualat les coses. Al descans, el Fraikin guanyava per 13-14.

A la segona part, Mikel Aguirrezabalaga ha fet mal al Fraikin, incapaç de trencar una defensa en 5-1. Però al final, l'equip català ha fet valdre el seu talent aconseguint empatar.

28 - Abanca Ademar (13+15): Llamazares (Biosca); Carrillo (3, 2 p), Aguirrezabalaga (7), Almeida (2), Silva (7), Rodrigo Pérez (1), Kristiansen (4), Javi García (-), Molina (-), Dimitrevsky (-), Vejin (2), Piñeiro (1), Mellado (-), Richi Díez (-), Vega (1).

28 - Fraikin Granollers (14+14): Pejanovic (Sastre); Resina (-), Marc García (1), Grundsten (2), Valadao (4), Del Arco (2), Blanxart (3), Ruíz (3), Solé (8, 3 p), Toledo (3), Figueras (1), Pérez (1).

Àrbitres: García Mosquera i Muro San José. Dos minuts a Silva, Almeida, Piñeiro i Valadao.

Marcador cada cinc minuts: 3-1, 6-5, 7-5, 9-8, 10-11, 13-14 (descans), 15-16, 19-18, 21-21, 24-23, 25-24, 28-28 (final).

Altres partits dels quarts de final (anada)

Bada Osca 26-25 Juanfersa Gijón

Ángel Ximénez Puente Genil 29-24 - Villa de Aranda