Hoquei patins
Esports 08/07/2011

El Barça presenta Gaby Cairo com a nou entrenador d'hoquei patins

La sala de premsa del Palau Blaugrana s'ha omplert per veure la presentació del nou tècnic d'hoquei patins blaugrana, en substitució del destituït Ferran Pujalte

Redacció
1 min
Gaby Cairo (esquerra) en l'acte de presentació com a nou tècnic de l'hoquei patins

BarcelonaFins ara, Gaby Cairo era el gerent de les seccions no professionals del Barça, però des d'aquest matí és el nou tècnic del primer equip d'hoquei patins. En l'acte, l'exjugador ha promès aportar "el màxim compromís" al club, ha assegurat que supleix la seva manca d'experiència a les banquetes "amb passió", i que està content d'assumir el repte perquè els reptes no li fan por.

Cairo, argentí nascut el 1969 a San Martín (Mendoza) i exjugador de la plantilla d'hoquei patins del Barça entre 1993 i 2004, també s'ha referit al context de retallades que viuen les seccions del Barça. En relació amb el seu anterior càrrec, Cairo considera que "tothom ha de ser conscient que vivim una situació de crisi, i és una decisió pel bé del club. Ens hem d'estrènyer ara el cinturó perquè si no, potser en el futur no podríem competir".

El recordat '6' blaugrana, que tantes tardes va fer gaudir l'afició del Palau sobre els patins, ara vol fer-ho des de la banqueta, i per aconseguir-ho, el nou tècnic ha afirmat que "sap què ha de fer perquè les coses funcionin" i que creu "en els mateixos valors que tenia com a jugador: la disciplina en el grup, el màxim compromís i alegria i treball".

stats