Esports 22/05/2012

Una 'ikurriña' i una senyera, teló de fons de la “Copa de les nacions”, a la portada d''El 9 Esportiu'

A la premsa de Madrid, 'Marca' i 'As' coincideixen en destacar unes declaracions de Cristiano Ronaldo, que assegura que han posat punt final a "un cicle"

Ara
1 min
El 9 Esportiu, 22 de maig del 2012

Barcelona'El 9 Esportiu' fa onejar una 'ikurriña' i una senyera a la portada d'aquest dimarts i titula: "Copa de les nacions". El diari destaca que les plataformes a favor de les seleccions de Catalunya i el País Basc fan una crida perquè "la final de la copa sigui un clam a favor del seu reconeixement".

'Mundo Deportivo' situa una fotografia en exclusiva de Messi i titula: "Rei de copes". El diari subratlla que el crack argentí ha marcat 9 gols a l'Athletic, 8 al Calderón i ha marcat en 9 finals.

Abidal ja és a casa, després que aquest dilluns rebés l'alta hospitalària. 'Sport' dedica la portada d'aquest dimarts al blaugrana, que s'ha sotmès a un trasplantament de fetge, i destaca l'agraïment del francès pel suport rebut: "Gràcies a tots".

A la premsa de Madrid, 'Marca' i 'As' coincideixen en destacar unes declaracions de Cristiano Ronaldo, que assegura que han posat punt final a "un cicle".

stats