BARÇA
Esports 15/04/2016

El Barça rescindeix la relació amb un turoperador que hauria bloquejat la venda d’entrades a la web del club

Ticket Bureau no té constància de la decisió del club i continua operant amb total normalitat

A. Llimós
2 min
Fortí a la gespa,  fortí a la grada

BarcelonaEl Barça ja ha comunicat a Ticket Bureau que rescindeix la seva relació contractual. L’empresa era un dels 42 turoperadors oficials que treballava amb el club en la venda d’entrades per als partits al Camp Nou. De fet, era el més important de tots, amb molta presència local a la ciutat de Barcelona. Tal com va avançar l’ARA al mes de març, el Barça portava temps investigant si Ticket Bureau estava incomplint el contracte que havia signat amb el club. Concretament, des del club apunten tres principals motius.

En primer lloc, al Barça tenen indicis que el turoperador hauria bloquejat en algun partit, a través d’un sistema informàtic (un robot), les entrades que hi havia a la venda a la web del club, impedint la compra per part dels seguidors. D’aquesta manera era el mateix Ticket Bureau qui comprava les entrades per comercialitzar-les.

En segon lloc, s’apunta un segon fet: les entrades del turoperador acabaven a plataformes com Viagogo –una de les principals empreses a tot el món en la venda de tiquets per a espectacles–, on els preus es disparaven molt per sobre de l’estipulat. Les agències oficials poden incrementar el preu un màxim d’un 20%, sempre actuant amb transparència i deixant clar l’augment al comprador. Des del moment que aquestes entrades anaven a Viagogo, els preus es descontrolaven.

També es relaciona Ticket Bureau amb alguns dels problemes que hi va haver en els desplaçaments del primer equip, amb una persona propera a l’empresa que feia negocis amb turistes estrangers.

Aquest divendres, a la pàgina web d’aquest turoperador s’hi continuen podent comprar les entrades per als propers partits al Camp Nou. De fet, des de Ticket Bureau asseguren que no han rebut el burofax del Barça comunicant la rescissió del contracte ni els motius d’aquesta decisió, i que, per tant, posposen qualsevol explicació sobre aquest fet fins que no en tinguin constància.

stats