RUGBI
Esports 30/08/2014

El Barça derrota la Santboiana en un partit vibrant (36-24)

Els culers imposen la seva llei gàcies a un gran primer temps

Ferran Vital
1 min

BarcelonaEl primer derbi català de Divisió d'Honor -tot i que de pretemporada- ha acabat amb una ajustada victòria barcelonista davant una Santboiana en creixement. Els culers han començat el partit amb el seu equip de gala, mentre que els del Baix Llobregat han iniciat el partit amb els jugadors menys habituals i diversos jugadors del filial al quinze inicial. A causa d'això, els barcelonistes han imposat la seva llei i han dominat a plaer gràcies al bon ofici de la seva davantera i l'encert dels seus migcampistes i han obert escletxa al marcador amb un clar 22 a 5, resultat amb el qual s'arribava al final dels primers quaranta minuts.

La Santboiana ha canviat pràcticament tot l'equip i ha iniciat el segon temps amb els seus millors homes. Amb les cames més fresques, els del Baix Llobregat han estat a punt d'igualar el marcador gràcies a una gran reacció acompanyada del domini de l'oval, però en un titànic esforç final el Barça ha aconseguit mantenir-se al capdavant del marcador fins al final del partit, al qual s'ha arribat amb un ajustat 36 a 24.

Tots dos equips deixen un bon sabor de boca de cara a l'inici de la temporada de Divisió d'Honor, d'aquí a un mes. El Barça -que tot just acaba de pujar a la màxima categoria del rugbi estatal- ha demostrat ser un equip molt potent en davantera i molt disciplinat dins el camp, mentre que la Santboiana esdevindrà un equip temible quan arribi al seu punt òptim de forma

stats