FC BARCELONA
Esports 22/11/2012

El Barça tanca un acord amb Shell per treballar a l'Orient Mitjà

La Fundació FC Barcelona i Shell han decidit associar-se per portar el projecte 'FutbolNet' de la Fundació FC Barcelona a l'Iraq, Oman i Qatar

Ara
1 min
Mark Carne, vicepresident de Shell per al Pròxim Orient i el Nord d’Àfrica i el director general del FC Barcelona, Antoni Rossich

BarcelonaEl Barça ha anunciat un nou acord comercial, aquest cop amb la marca 'Shell', avançat pel diari Sport en el seu moment. Segons aquest acord, Shell ajudarà a portar el projecte 'FutbolNet' de la Fundació FC Barcelona a l’Iraq, Oman i Qatar durant el 2013. Es tracta d'un projecte que fa servir l'esport per promoure valors com el treball en equip, la responsabilitat i el lideratge entre els joves d'entre vuit i disset anys.

Segons el comunicat del club, "Shell ja està executant programes socials a Qatar, en col·laboració amb l'Associació de Futbol de Qatar, per tal de promoure un estil de vida saludable i actiu entre els joves, en línia amb la Visió Nacional de Qatar 2030. L'associació entre la Fundació FC Barcelona i Shell és la primera d'aquesta mena a l'Orient Mitjà. 'FutbolNet' operarà a nivell de base per enfortir els joves i i fer que millorin les seves habilitats a través dels entrenaments amb una metodologia basada en valors".

"Shell se sent orgullosa de col·laborar amb la Fundació FC Barcelona en aquesta interessant iniciativa. Es tracta de donar als joves les eines que necessiten per tenir èxit en una regió on la desocupació juvenil és un problema greu", ha declarat el vicepresident de Shell, Mark Carne.

La Fundació FC Barcelona ha desenvolupat diversos programes que se serveixen de l'esport com a vehicle per promoure valors positius entre els infants i els adolescents de tot el món, i també compta amb aliances internacionals amb l'Unicef, la Fundació Bill & Melinda Gates, la Fundació Pies Descalzos i la Fundació Leo Messi.

stats