BARÇA TV
Esports 07/11/2011

Els treballadors del Barça fan una aturada de 10 minuts en solidaritat amb els de Barça TV

Els treballadors del FC Barcelona creuen que el club vol externalitzar diferents àrees i han decidit fer pública la seva postura

Ara
1 min
Els treballadors del Barça, durant l'aturada

BarcelonaSegons es va acordar a la darrera assemblea de treballadors, avui a les 14.10 tots els treballadors del club s'aplegaran davant de la porta on hi ha la redacció de Barça TV per mostrar el seu suport als 32 companys del departament de Comunicació, que el proper dia 14 passaran a externalitzar-se i a formar part de l'empresa Mediapro.

L'assemblea de treballadors del club va mostrar la seva disconformitat amb la decisió del Barça de cedir a Mediapro la producció, l'explotació i la difusió del canal Barça TV a partir del pròxim mes de novembre. El club i Mediapro mantindrien el sou i el contracte dels 32 treballadors, tot i que aquests hauran de mantenir les seves tasques, moltes relacionades amb la comunicació del club, i no només amb Barça TV. Per això, els treballadors creuen que s'externalitza gairebé tot el departament de Comunicació. Els treballadors també creuen que el Barça pot externalitzat també altres àrees del club com el museu o l'oficina d'atenció al soci.

L'assemblea va decidir fer l'aturada a les 14.10, ja que és una hora en què no s'afecta gaire el ritme de treball dins del club.

stats