Barça
Esports Barça 13/05/2014

El Barça tomba el Girona a cops per plantar-se a la final de la Copa Catalunya (3-2)

Babunski, Cuenca (de penal) i Ilie han avançat els blaugranes fins a tres cops després que Chando empatés el partit en dues ocasions

BarcelonaEl Barça acompanyarà l'Espanyol a la final de la Copa Catalunya que es disputarà el pròxim 21 de maig a l'estadi de Montilivi, després de superar en la segona semifinal al Girona per 3-2. Fins a tres cops ha hagut d'avançar-se en el marcador el conjunt blaugrana, que ha jugat amb Isaac Cuenca com a únic representant del primer equip. Un combinat del Barça B i el Juvenil A, entrenat per Eusebio Sacristán, ha fet els deures contra un Girona orgullós però amb el cap en la salvació de Segona.

Babunski, al minut 19, ha obert el marcador amb una bona acció col·lectiva. Chando, després de diverses ocasions locals, ha pogut batre el porter Ortolà amb un xut que ha rebotat en les cames d'un defensa. Amb l'1-1 s'ha arribat al descans. A la represa, Cuenca ha transformat un penal que Zamorano havia comès sobre Espinosa, per tornar a posar per davant el Barça.

Però amb un remat de cap, Chando, novament i només tres minuts després, ha tornat a donar esperances als amfitrions. Però a poc més de deu minuts per al final, Ilie, a la sortida d'un córner, ha avançat per últim i definitiu cop als blaugranes, que han pogut resistir al final per segellar el seu passi a la final.