BARÇA
Esports Barça 08/03/2014

El Barça perd a Valladolid i s'hi deixa mitja Lliga (1-0)

Els locals, que abans del partit ocupaven posicions de descens, s'avancen en el marcador al minut 17 amb un gol de Rossi i els blaugranes són incapaços de remuntar

Messi, Xavi i Neymar, capcots a Valladolid / DENIS DOYLE / GETTY IMAGES

BarcelonaEl Barça ha perdut a Valladolid (1-0) i s'hi ha deixat mitja Lliga. Els de Martino no han estat capaços de remuntar el gol de Rossi, al minut 17 de la primera part.

El Valladolid, que abans del partit ocupava posicions de descens, necessitava els tres punts per agafar una mica d'aire i potser per això ha sortit amb més intensitat que el Barça. Així, el Valladolid s'ha avançat en el marcador després d'un córner servit en curt. Els locals han provat el xut des de l'eix, hi ha hagut un rebot i la pilota ha quedat morta als peus de Rossi, que, lliure de marca, només ha hagut de rematar al fons de la xarxa davant un Valdés venut (min 17).

El Barça, molt incòmode a la gespa, ha vist com els locals s'han envalentit amb el gol, tot i que s'ha arribat al descans amb l'avantatge mínim del Valladolid al marcador.

Després del pas pels vestidors, el Barça ha pressionat amb més intensitat i el joc s'ha traslladat a l'àrea dels locals. Primer Cesc (min 53) i més tard Neymar (min 57) han provat sort amb xuts llunyans, però cap d'ells ha aconseguit situar l'empat en el marcador.

Martino no ha pogut canviar la tònica del partit ni bellugant la banqueta. El tècnic argentí ha donat entrada a Alexis en el lloc de Cesc (min 60), a Sergi Roberto en el lloc de Piqué (min 71) i, un minut més tard, Tello ha entrat al camp substituint Neymar.

Messi, amb una falta directa que ha anat a les mans del porter, ha intentat l'empat abans que el Valladolid estigués a punt de fer el segon en un contraatac. Rama ha arribat a la línia de fons i Óscar ha rematat per sobre del travesser sol davant Valdés.