Copa del Rei
Esports Barça 15/02/2011

El Barça destinarà als socis el 85% de les 20.000 entrades per a la final de la Copa del Rei

El club destinarà als seus socis 17.000 entrades per a la final de la Copa del Rei, que jugarà contra el Reial Madrid a Mestalla el pròxim 20 d'abril

Redacció
2 min

BarcelonaEl FC Barcelona destinarà als seus socis el 85% de les 20.000 entrades que rebrà de la Federació Espanyola per a la final de la Copa del Rei, que jugarà contra el Reial Madrid a Mestalla el pròxim 20 d'abril.

Així ho ha acordat la junta directiva del club, que es va celebrar ahir, encara que el seu portaveu, Toni Freixa, ha donat explicacions avui davant els mitjans de comunicació de la reunió.

La junta barcelonista canvia els percentatges d'assignació d'entrades, i en lloc del 80% per a socis i aficionats que destinava l'anterior directiva, l'actual incrementa en un 5% aquest paquet i restringeix només al 15% les destinades a patrocinadors i compromisos institucionals de l'entitat.

A més, Freixa ha explicat que a la reunió que van mantenir els clubs amb la Federació, el Barça va presentar una proposta de modificació de l'horari del partit, previst per a les 22 hores, ja que el club català entén que si el partit s'estableix a les 21 hores "millorarà el retorn dels nostres aficionats".

També ha explicat el portaveu que el Barcelona ha traslladat a la Federació l'interès del club català perquè en el partit contra el Madrid les dues aficions estiguin repartides al camp de forma equitativa, per evitar el que va succeir fa dos anys al mateix escenari.

A la final entre el Barcelona i l'Athletic Club del 2009, l'entitat basca va aconseguir la majoria de les entrades que va repartir la Federació entre la resta de territorials, cosa que va permetre que Mestalla estigués inundada de seguidors del conjunt bilbaí, quan el Barça havia deixat milers dels seus aficionats sense entrada.

"A la reunió amb la Federació se'ls va fer constar que no es repetís el que va succeir fa dos anys i que el repartiment sigui equitatiu", ha puntualitzat el portaveu de l'entitat.

Un altre dels acords de la junta ha estat que es rendirà un homenatge a la memòria històrica de les dones barcelonistes, idea que ha partit de les dues integrants de la directiva, Susana Monje i Pilar Guinovart, que comptaran amb l'ajuda de membres del patronat de la Fundació per establir com serà la jornada festiva.

El Barcelona, amb més de 175.000 associats, compta amb el 24% de dones en la seva massa social. Entre les accions que es realitzaran, es recordarà Elvira Calbaró, la primera sòcia barcelonista (1913), i Anna Martínez Sagi, la primera directiva (1934).

El 6 de març, dia del partit Barcelona-Saragossa, i a dues jornades del Dia de la Dona Treballadora, la llotja del Barça tindrà una nodrida presència de dones.

Finalment, el portaveu de la junta ha donat per liquidat el problema que arrossegava el Barcelona amb la gespa del Camp Nou –"la gespa té ja un estat satisfactori", ha assenyalat– i ha apuntat que no pot confirmar "que sigui certa" la informació que va sorgir ahir respecte al fet que el club desitgi desprendre's de la Masia de l'Argentina el 2012.

stats