Barça

El partit d'anada serà dimecres 12 a les 10 de la nit al Camp Nou

El Barça i la Federació no accepten el canvi d'ordre de partits que proposava el Betis per a la Copa del Rei

Pep Guardiola ha explicat aquest migdia que el Barça no accepta l'oferiment i no canviarà l'ordre de partits dels quarts de final de la Copa del Rei

Per tal que l'eliminatòria no perdi emoció després del primer partit, el Betis havia demanat a la Reial Federació Espanyola de Futbol canviar l'ordre dels partits de quarts. El Barça no ha acceptat aquesta proposta.

Fonts del Consell d'Administració del Betis van informar que demanarien el canvi per evitar que un marcador molt advers al camp del Barcelona resti afluència de públic a la tornada, ja que una bona entrada al Benito Villamarín en l'anada milloraria d'alguna manera la crítica situació econòmica del Betis, entitat acollida a la llei concursal. Pep Guardiola ha explicat aquest migdia que el Barça no accepta l'oferiment i no canviarà l'ordre de partits.

Els dirigents bètics esperaven que el Barcelona no posés objeccions a aquest canvi en el calendari, ja que entenien que esportivament beneficiva el club català, ja que d'aquesta manera tindria l'oportunitat de resoldre l'eliminatòria en el Camp Nou.

Quarts de final, anada.

Dimecres 12

20:00 Vila-real-Sevilla (GolT/C+Liga)
22:00 Barcelona-Betis (La Sexta/TV3)

Dijous 13
20:00 Almería-Deportivo (GolT/C+Liga)
22:00 Reial Madrid-Atlètic (Canal+)

Etiquetes

Més continguts de